Kinderboekenweek in de Bibliotheek

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek met dit jaar als thema: Griezelen. Gruwelijk eng! In de Bibliotheek Udenhout is er weer van alles te doen gedurende deze week.

Op woensdag 4 oktober is er van 14.00 tot 16.00 uur een workshop Griezelrobot in de ruimte door Studio Droombeeld. Dit is voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. In deze workshop maken kinderen hun eigen griezelrobot, die echt kan bewegen. Hij gaat op avontuur in de ruimte en dit avontuur wordt vastgelegd op een filmpje. Het decor hiervoor mogen de kinderen zelf ontwerpen en schilderen. Op woensdag 11 oktober zal er van 14.00 tot 16.00 uur een workshop griezelverhalen schrijven en tekenen gegeven worden door schrijfster Esther van Lieshout en illustratrice Marieke Nelissen. Dit is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Ze vertellen alles over hun nieuwe spannende boek: Hex & Co – SOS Fabelwezens. Daarna geven we al hun schrijf- en tekengeheimen prijs. Esther leert de kinderen al hun zintuigen te gebruiken door het schrijven van een superspannende scene – in het donker! En Marieke laat zien hoe je griezelige schaduwen en schimmen tot leven kunt laten komen in een tekenworkshop.

Vind je het leuk om mee te doen? Kom dan gezellig naar de bibliotheek en meld je aan. De toegang is voor alle activiteiten gratis. Aanmelden kan ook per email,

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *