JA!Academy bij Feelgood

Vanaf woensdag 8 november a.s. start JA!Academy met een afwisselend en gevarieerd danslessenprogramma voor kinderen, tieners en volwassenen in samenwerking met Fitnesscentrum Feel Good.
JA!Academy is al 23 jaar een begrip in de danswereld en werkt met een gediplomeerd, professioneel en ervaren team van dansdocenten. Alle leeftijden, van beginnende tot gevorderde dansers zijn bij JA!Academy aan het juiste adres!

Verschillende dansstijlen zoals Kleuterballet (al vanaf 3,5 jaar!), Klassiek ballet/Spitzen, Jazzballet, Moderne dans, Danstheater en Breakdance worden op een uitdagende manier aangeboden. Voor gemotiveerde en gevorderde dansers is er extra uitdaging in onze Andrioukhina (Junior) Dance Company en Selectie/Showteams.

Ook verzorgt JA!Academy op een verantwoorde en professionele manier Klassiek ballet en Moderne danslessen voor 40+ en 50+.
In alle lessen hanteert JA!Academy een speciale, zelf ontwikkelde dansmethode. Deze methode geeft op een creatieve manier dansers meer zelfvertrouwen en leert hen op een vrije manier emoties te uiten. Via deze methode raken de dansers vertrouwd met de danstechnieken/-begrippen en leren zij op verschillende soorten muziek te dansen. Zo ontdekken zij hun eigen bewegingsmogelijkheden. Een gezonde lichaamshouding, coördinatie, muzikaliteit, creativiteit en souplesse zijn de kerndoelen van de danslessen. Dansers ontwikkelen zich in hun eigen tempo waarna ze altijd kunnen doorstromen naar een niveau/groep dat bij hen past.
Plezier en uitdaging staan centraal in de lessen bij JA!Academy.

Bent u (en/of uw kind) geïnteresseerd voor deelname aan onze danslessen? Meldt u zich dan aan voor een gratis proefles op woensdag 8 november, donderdag 9 november, vrijdag 10 november en/of zaterdag 11 november via www.jaacademy.nl (zie ook het lesrooster op deze site).
Een link naar onze website kunt u ook vinden op de website van Fitnesscentrum Feel Good.
Graag tot ziens bij één of meerdere van onze lessen!

Julia Andrioukhina & Michel Kolen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *