Judo Cup Brabant in Liempde en Judo-toernooi Breda

Op nummer 1 Robin Engel en rechts van hem op nummer 3 Amber Ammeraal. Beiden van Team Coolen

Op zaterdag 4 november vond de tweede ronde van de Judo Cup Brabant plaats in Liempde. De Judo Cup Brabant is een Judocompetitie die wordt georganiseerd door Team Coolen en bestaat uit zes toernooien.
Tijdens de tweede editie in Liempde behaalden de Judoka’s van Team Coolen de volgende resultaten:
Eerste plaats voor Joep Staal, Maaike  de Bresser, Jilis Schaap, Dirk Bekkers, Mano  Vanblarcum, Rien Spijkers, Yente  Roozen, Robin Engel, Reinout Kloover, Ida Hollander, Luuk Van den Anker, Bart Krook, Yves Mitchell, Simon van Geffen, Jelle  Verschoor, Thijs Coolen, Ties  van Woensel, Tim Damkot, San  van Assouw, Niek Smulders, Joep Schinck, Benjamin Verschuur, Patxi  van Bommel, Morris van Geloven, Lino Doms, Rein  Van Assouw, Cebrian Beekers, Krijn Mulder, Rein Van Liempd, Mike De laat , Mees Bulham en Mats Peerbooms
Tweede plaats voor Mathijs van Eck, Jasmijn de Kort, Luca Vanblarcum, Rens Wasseveld, Tygo van Gorp, Tobias van den Meijdenberg, Kick Brants, Niek van der Steen, Pepijn van den Meijdenberg, Willem Nouwen, Florine  van Dooren, Koen  Katsman, Quirijn Kloover, Thorben Scholtens, Siem van Kempen, Siem Van Campen, Duuk Verhulst, Casper  van Dooren, Tristan Ketelaars, Gijs Hulsbosch en Evan Bruyninckx
Derde plaats voor Minou Manders, Joep Oomens, Stijn van Gestel, Mart van Gemert, Marlieke Pijnenburg, Floor Wetzel, Amber Ammeraal, Thiraphon  Hommen , Ilja Goossen, Sander Van den Brekel, Sander van Vugt, Bart Jacobse, Stijn Copal, Raúl Dios Michels, Tomas van den Anker, Lotte Krook, Bastiaan Lunsingh Scheurleer, Colin Copal, Brent van Beek, Ole Hoosemans , Jonas Dijcks, Crijn van Keulen, Amira El fartasi, Teun Noordenbos, Emiel van den Meijdenberg, James Godschalk, Noah  Djadoenath, Joris Vloemans en Eva  Djadoenath
Vierde plaats voor Milan van Heel, Thomas van Eck, Youri  Hamerslag, Karlijn Bogers, Quinn van Gorp, Norik Copal, Finn Colen, Amela Paplovic, Kay van Wijnen, Willem Pollaert, Jill Neuféglise, Maxime Bruggenwert, Than Bakker, Mila Willemsen, Milan  van Ingen, Michiel Schaap, Tijn van Beers, Jens van Houtum, Simon Heijkants, Daan Gomersall, Ravi Colen, Gideon Schaap, Amel sayed, Maxim Jeunet, Kris Neuféglise, Huub Doms en Ivar Ketelaars.

De volgende ronde van de Judo Cup Brabant vindt plaats bij The Inside in Oisterwijk. Deze feest/evenementenlocatie die de deuren opent op 1 januari 2018 zal op zaterdag 20 januari 2018 vanaf 14.00 uur het toneel zijn voor een Judotoernooi.

 

Op zondag 5 november 2017 kwamen de Judoka’s van Team Coolen in actie op twee toernooien in de regio. De beginnende wedstrijdjudoka’s namen deel aan het Judotoernooi in Liempde terwijl de Judoka’s met meer wedstrijdervaring in actie kwamen op het Internationale Judotoernooi in Breda.
De Judoka’s van Team Coolen behaalden de volgende resultaten:
Eerste plaatsen voor Mike de Laat, Morris van Geloven, Rein van Assouw, Lino Doms, Siem van Kempen, Wilco Robben, Siebe Faas en Stan van Riel.

Tweede plaats voor Bart Krook, Maxime Bruggenwert, Ida Hollander, Mathijs van Eck, Danée Bolijn, Casper van Dooren, Krijn Mulder, Hessel Faas, Ties van Woensel, Reinout Kloover, Simon van Geffen en Jur Pulskens

Derde plaats voor Lotte Krook, Daan Peerbooms, Jason Yuen en IJsbrand Kloover.

Komend weekend heeft Team Coolen 16 deelnemers aan het Internationaal Residentie Toernooi in Den Haag.
Meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *