Woont U ook op een bijzondere plek?

In bijgevoegde tabel kunt u een adres opzoeken, het adres waar u woont, waar u geboren bent of dat specifiek past bij uw familie, en vervolgens leest u in de rechterkolom bij welke hoeve dat adres behoort en in welk hoofdstuk van het nieuwe boek “Over ’t Odenhout” van ’t Schoor u dat kunt vinden.
Het boek wordt op vrijdagavond 17 november 2017 gepresenteerd en op zaterdag 18 november kunt u een mooie expositie van oude foto’s en landkaarten in het Raadhuis komen bekijken van 10.00 -16.00 uur. Op die dag kunt u ook twee lezingen bijwonen om 11.00 of om 14.00 uur. De foto-expositie is ook te bekijken van 20 november-17 december in de bibliotheek Udenhout.

Het fraaie boek is nu al te reserveren bij Lia Clement-Verhoeven, secretaris van ’t Schoor via heemcentrumudenhout@gmail.com of door een bestelbericht in de brievenbus te stoppen op Achthoevenstraat 48, 5071 AS Udenhout.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *