Sinterklaastoernooi Team Coolen en Judoka’s Team Coolen in de prijzen in Beek en Donk

Sinterklaastoernooi Team Coolen

Op zaterdag 25 november 2017 was Sportcentrum De Leye het toneel voor het Sinterklaastoernooi van Team Coolen. Om 14.00 uur werd begonnen met een groep Judoka’s van drie en vier jaar oud. Zij hebben onder toeziend oog van het massaal opgekomen publiek hun wedstrijden gespeeld. Direct na hun wedstrijden kregen zij hun prijs uitgereikt in de horeca van Optisport De Leye door de Sint en zijn Pieten. In totaal namen ruim 170 Judoka’s deel aan het toernooi verdeeld over vier groepen en vijf wedstrijdmatten. Zij behaalden de volgende resultaten:
Eerste plaatsen voor Ben van Beek, Olaf Smits, James Schlappi, Stijn Meijers, Mikay Klercq, Benjamin Maas, Cas Backx, Djazz Mohr, Hylke de Rouw, Jip Vissers, Philip Baars, Mats Peerbooms, Max Rombout, Kiki van Woensel, Ole Hoosemans, Casper van Dooren, Sam Verhoef, Duco van Wel, Anouk de Laat, Boaz van den Oetelaar, Amel Sayed, Jens van Houtum, Morris van Geloven, Thorben Scholtens, Justin Wegman, Crijn van Keulen, Duuk Verhulst, Cebrian Beekers, Pepijn Hooijmaijers, Emiel van den Meijdenberg, San van Assouw, Lotte Krook, Daan Peerbooms, Xander Karafantis, Ties van Woensel, Tim Santegoets, Raül Dios Michels, Joost van Biljouw, Emmy Rovers, Joep Schinck en Kick Brants.

Tweede plaats voor Sjors Geerts, Sjors Coolen, Lodewijk Hamers, Thomas van Gerven, Dex van de Wiel, Imran Lazaar, Pim Hulsbosch, Vinz van Iersel, Dorus Smulders, Liam Smulders, Arjen Goossens, Gijs Hulsbosch, Levi de Ruiter, Merlijn van Vuren, Mike de Laat, Jasper Hornstra, Fleur Hooijmaijers, Joris Vloemans, Luuk Rombout, Floris van der Lee, Kamiel Goossens, Jelte Lensvelt, Ravi Colen, Jonas Dijcks, Jasper Breedveld, Senna Lodewijks, Benno Tjon, Simon Heijkants, Krijn Mulder, Teun de Bie, Lino Doms, Ysis Karafantis, Patxi van Bommel, Koen Katsman, Pepijn van den Meijdenberg, Rowan Gadella, Mathijn Schippers, Nourdin Fellah Kasmi, Ellen de Groot, Abel Leenders en Bart Jacobse.

Derde plaats voor Sebas van Weerden, Jason Delahunty, Cas Brandsma, Tim Vromans, Connor Wood, Merlijn van Berkel, Lise van Gerven, Mathis Groeneweg, Lucas van Dinther, Jurre Pelkmans, Abe Verkuijl, Teun Mels, Evi van den Biggelaar, Ilja Nooij, Luisa van Bommel, Colin Tjon, Milo Wolt, Ruben van Ingen, Ben Bertens, Stijn van de Sandt, Bob Denissen, Juan Schuurmans, Jorrit van Roemburg, Huub Doms, Filip van de Wiel, Jasper van Welsem, Stijn van den Hoven, Jens Kelders, Noah Djadoenath, Maxim Jeunet, Tycho de Ruiter, Luca Joossen, Dáli Werdekker, Filou van Geloven, Jelle Jabroer, Max Hartman, Floor van den Meerendonk, Job van der Aa, Tijn Hosli, Thijs van Soelen, Mees Bulham, Sam Puts, Nick Mathijssen, Wisse de Rouw, Alexander Schonkeren, Mila Willemsen, Olivier Berkelmans, Rein van Assouw, Mats Michels, Niek Smulders, Milan van Ingen, Ryan Vonk, James Godschalk, Rein van Liempd, Teun Noordenbos, Christophe Mourillon, Daan Gomersall, Kane Lodewijks, Noah van Vugt, Luuk Pennings, Odin van Hedel, Daniek Anderson Ortega, Mees Koster, Loki Sangiao Schreuders, Jelle Hamers,
Benjamin Vredebregt, Cas Fröling, Loek Seuntjens, Jurgen van Gansen, Luuk Middendorp, Thijs Verhoeven, Marissa Anderson Ortega, Noor Laghzaoui, Sofie Verbeek, Julian Souman, Colin Copal, Quirijn Kloover, Sjors Verkooijen en Jill Neuféglise. 

Team Coolen bedankt alle vrijwilligers voor hun bijdrage aan dit leuke toernooi.

Judoka’s Team Coolen in de prijzen in Beek en Donk

Op zondag 26 november 2017 hebben 25 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Judotoernooi in Beek en Donk. Dit is een toernooi voor Judoka’s met veel wedstrijdervaring. De Judoka’s van Team Coolen hebben op dit toernooi hun beste Judo weer ingezet om de prijzen mee naar huis te nemen. In de volgende teams behaalden zij hun resultaten:

Een aantal prijswinnaars

Team Coolen U-8 jaar. Tweede plaats voor Krijn Mulder
Team Coolen U-10 jaar. Eerste plaats voor Loki Sangiao Schreuders en Marco Rozas de Kort. Tweede plaats voor Hessel Faas.
Team Coolen U-12 jaar. Eerste plaats voor Siebe Faas, Jelle Verschoor, Stan van Riel en Cas Bolijn. Tweede plaats voor Thorgal Sangiao Schreuders.
Team Coolen U-15. Eerste plaats voor Danée Bolijn. Derde plaats voor IJsbrand Kloover.
Team Coolen U-18. Derde plaats voor Wilco Robben.
Komend weekend komen 12 Judoka’s van Team Coolen in actie op het Frans Odijk toernooi in Wijk bij Duurstede.

Kijk voor meer info over de trainingen, lestijden en locaties op www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *