Van ‘diervoederschuur’ tot Winterparadijs

Het zal inmiddels niemand ontgaan zijn in Udenhout; Het Winterparadijs komt er weer aan!
Na twee jaar van afwezigheid is het de organisatie gelukt voor dit jaar weer wel een ijsvloer te realiseren waar de jeugd uit Udenhout en omstreken drie weken lang heerlijk schaatsplezier kan gaan beleven. En die drie weken komen al weer akelig dicht bij.
De afgelopen dagen zijn de programmaboekjes huis-aan-huis aangeboden. Er zijn twee ‘winterparadijs’-auto’s opgedoken in het dorp en de hal waar het vanaf 15 december allemaal gaat gebeuren is de afgelopen maanden van een kale, hol-klinkende hal omgetoverd tot een erg sfeervolle hal, waar het nu al (de werkzaamheden waren tijdens ons bezoek nog in volle gang) erg gezellig en warm aandoet.
O.a. de ijsvloer, het interieur van de stube, licht en geluid en nog wat meer laatste puntjes zullen de komende weken het Winterparadijs-dorp compleet maken.
Het is misschien wel de moeite waard om alvast een beetje warm te gaan draaien, want voor we het weten is het 15 december en is er weer ruim drie weken lang Winters vertier in ons dorp.
U gaat versteld staan van wat de vrijwilligers van het Winterparadijs allemaal voor elkaar gekregen hebben en hoe geweldig het er uit gaat zien!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *