Foto van de maand november 2017

De foto van de maand november 2017 van “Focus op Nederland” is geworden, “De herfstzon op de achtergrond” van Jo de Vos. Wij feliciteren Jo met het maken van deze mooie herfstfoto.

Er kunnen door jong en oud iedere maand nieuwe foto’s ingezonden worden voor de expositie in oktober 2018 en de foto van de maand, elke maand word er een foto van de maand gekozen en gepubliceerd. Alle inwoners van Tilburg en omstreken kunnen deel nemen aan deze foto van de maand verkiezing en de foto expositie in oktober 2018. Je mag elke maand zoveel foto’s insturen als je wilt.

Probeer uw foto’s in te sturen in de hoogste kwaliteit, Stel daarvoor, indien mogelijk uw camera in op de hoogste kwaliteit (zie eventueel de handleiding van uw camera). Lukt het niet, dan kunt u ook bij ons naar de clubavond van onze fotoclub komen, dan leggen wij u gratis uit hoe u met uw camera de hoogste kwaliteit foto’s kunt maken. Gratis Lid worden van Fotoclub Focus Udenhout kan natuurlijk ook, stuur daarvoor een mail naar een van de onderstaande e-mail adressen.

Tijd om aan de slag in gaan om mooie foto’s van de natuur, landschappen, paddenstoelen, stadsgezichten, gebouwen, stillevens, vakantie of andere gebeurtenissen te maken. Foto’s van alle categorieen kunnen ingestuurd worden. Denk niet mijn foto’s zijn niet goed genoeg. Dat er meer fototalent rondloopt is zeker, dat is wel bewezen door de mooie foto’s die 28 en 29 oktober 2017 zijn geëxposeerd in het Atrium van woonzorgcentrum de Eikelaar te Udenhout. Mogelijk zijn de lezers wat terughoudend met het insturen van fotomateriaal vanuit het idee dat zijn of haar foto’s niet zouden voldoen aan allerlei technische eisen. Flauwekul; in ieder van ons schuilt immers een fotograaf. Laat u niet weerhouden en mail uw unieke opnames naar p.kollenburg@gmail.com of naar info@fotoclubfocus.nl Uit het totale aantal inzendingen maken wij een selectie van zo’n 80 foto’s die in het formaat 30 x 40 cm worden tentoongesteld op de foto-expositie van “Focus op Nederland” in oktober 2018. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.fotoclubfocus.nl.

De focus wordt voor de komende foto-expositie volledig gelegd op Nederland en zijn natuur, bouwkunst, straatfotografie e.d. De eerste foto’s zijn inmiddels ook al weer binnen, dus laat u niet tegenhouden, pak je camera, trek er op uit en stuur in die foto’s. Iedereen van jong tot oud mag immers meedoen aan dit evenement.

 

Namens “Focus op Nederland”
Peter van Kollenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *