Tonpraoten voor het goede doel

Zaterdagavond stonden er weer een flink aantal tonpraoters in, of langs de ton in ’t Plein.
Het jaarlijks terugkerende tonpraoten voor de Evi van Kempen foundation stond weer op het programma. Een programma waar alle tonpraoters graag naar toe komen om op deze manier hun steentje bij d te dragen aan een mooie en goede opbrengst.
De volgende tonpraoters hebben deze avond op het podium gestaan; Peter van der Maas, Ad Vermeulen, Rob van Elst, Arjan Compen, Freddy van der Elzen, Arie Schoofs en Jorlan Manders.

Wat doet de foundation? De Foundation helpt ouders die in financiële nood komen, doordat hun ernstig ziek kind in het ziekenhuis ligt, de ouders 24 uur aan bed zitten en hierdoor geen arbeid kunnen verrichten. De foundation helpt hun dan aan de eerste levensbehoefte, zodat zij bij het kind kunnen verblijven, in praktijk komt er dit op neer dat het een overbrugging tot de ambtelijke instanties dit opgepakt hebben. Ieder ouder heeft het recht om zoveel mogelijk hun eigen kind te ondersteunen en bij te staan in de moeilijke momenten.

Bent u deze avond niet aanwezig geweest in ’t Plein, maar wilt u de foundation wel ondersteunen, dan kan dat altijd door uw bijdrage over te maken op rekeningnummer NL52RABO0140040056 t.n.v. De Evi van Kempen Foundation.