Ook stormschade in Udenhout

Donderdag 18 januari zal in Nederland de boeken in gaan als de dag van de westerstorm. De dag dat heel Nederland op zijn gat lag. Filmpjes op verschillende socialmedia kanalen laten al snel zien hoe erg het er aan toe gaat. Mensen waaien gewoon over een plein heen, vrachtwagens kantelen voor de ogen van andere automobilisten, bomen vallen op huizen en auto’s en complete daken worden van huizen gerukt.

Ook ons dorp ontkomt niet aan de storm. We hebben toen de storm een beetje was gaan liggen een rondje gedaan en kwamen de volgende resultaten van de storm tegen.
In de Groenstraat is een boom tegen een huis aan gevallen. Bij de nieuwe manege zijn er dakplaten van het dak gewaaid waarbij de platen over de parkeerplaats vlogen en daarbij ook wat auto’s beschadigd hebben.
Bij de tennisvereniging zijn twee glazen wanden van de nieuwe padelbanen kapot gewaaid.
En op de kruising bij Mac Donalds kwamen wat stoplichten naar beneden, met de nodige verkeershinder tot gevolg.

Toch zijn al deze schades door brandweer, boomrooiers en stoplichtspecialisten snel weer verholpen of opgeruimd zodat we mogen allemaal weer naar school of werk kunnen rijden zonder enige vertraging.
Wij hopen dat wanneer u ook schade hebt over gehouden aan deze storm, dat de schade enigszins meevalt en dat het allemaal weer snel verholpen zal zijn!

Advertenties