Broederfist 2018

Wie wil daar niet bij zijn?

Wie worden er maandagochtend 29 januari met een kater wakker? Juist, zij die niet aanwezig waren bij de installatie van de 37e Udenhoutse Broeder en daarmee de kans hebben laten schieten de “uitverkorene” te feliciteren met zijn of haar intrede in de Broederschap. En zij die niet de mogelijkheid hebben aangegrepen om niet alleen met die ene geselecteerde blij en dankbaar te zijn, maar met alle tientallen, zo niet honderden, vrijwilligers binnen onze gemeenschap. Tevens geeft het de mogelijkheid om gebroederlijk te keuvelen over het afgelopen jaar. En onze ouderen in het Atrium een warm hart toe te steken, wie weet zie je de oude buurvrouw, voor beide een goed moment om oude herinneringen terug te halen!

Daarom een laatste uitnodiging aan allen:

Welkom bij de installatie van de 37e Udenhoutse Broeder op zondag 28 januari om 15.00 uur in het Atrium van Woonzorgcentrum De Eikelaar. De entree, koffie met broeder en brood met zult zijn gratis.

Namens alle Broeders, Wim, René, Koos, Wim, Richard, Ton, Jan, Leon, Joke en Marinus, Annie, Corrie, Annie, Erna, Ad, Christ, Lia, Rob, Tonnie, Frie,Will en Conny …van harte welkom.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *