Opnieuw wereldkampioen

Er wordt wel eens gezegd dat het aan de top komen minder moeilijk is dan aan de top blijven. Ongetwijfeld krijgen we daar bij de olympische spelen die momenteel aan de gang zijn heel veel voorbeelden van te zien.
Toch is het de afgelopen weken iemand gelukt om in zijn sport een wereldtitel te prolongeren.
Op de voor de vogelsport belangrijkste show van het jaar, de wereldkampioenschappen van de COM, die dit jaar gehouden werden in het Italiaanse Cesena, hebben de vogels van John Rossou, in hun klasse, weer twee gouden en een bronzen medaille behaald.
Deze twee gouden medailles betekenen ook een wereldtitel. Er waren maar liefst 32.400 vogels ingeschreven in diverse klassen. Het is nu voor het twaalfde jaar dat John een of meerdere wereldtitels behaalt.
Wij feliciteren John van harte met dit hele mooie resultaat!

Dat wereldwijd gezien in Udenhout de ‘vreemdste vogels’ wonen wisten we al, en dat hebben we de afgelopen carnavalsdagen wel weer gezien, maar dat we ook echt de mooiste vogels in ons dorp hebben wonen zal voor vele een verrassing zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *