Carnaval staat weer (nog steeds) als een huis in D’n Haozenpot

Je kan er geen genoeg van krijgen, of het kan niet snel genoeg voorbij zijn. Carnaval is iets waar je van houd of niet. Hoor je bij de laatste groep, dan kun je er voor kiezen om lekker op vakantie te gaan.
De personen die bij de carnavalsvierders horen hebben tijdens het afgelopen carnaval aan een paar mooie nieuwe carnavals activiteiten deel kunnen nemen. Naast de jaarlijks terugkerende optocht, de boerenbruiloft, het koffieconcert en feest op het plein (MOCP) was er op zaterdag voor het eerst een worstenbroodbal. Een initiatief dat komt vanuit het collectief ‘D’n Haozenpot’. Dit zijn een aantal carnavalsverenigingen, waaronder SKU, die het carnaval in Udenhout letterlijk en figuurlijk weer wat meer kleur willen geven. Voor het komende jaar staan er al weer een aantal mooie plannen op papier. Dit jaar was dit allemaal al te zien in de vorm van een mooie Udenhoutse carnavalssjaal in de kleuren wit en groen. Ook het worstenbroodbal in ’t Plein waar ruim 300 carnavalsvierders op af zijn gekomen werd als erg positief ontvangen en zal de komende jaren zeker op de carnavalskalender terug komen.
Niet alleen de 750 worstenbroodjes die voor een goede bodem voor de rest van de dag gezorgd hebben, maar vooral het feit dat ieder type carnavalsvierder aanwezig was, maakte het tot een mooi feest.
Jong en oud, muziekant of ‘stille genieter’. Iedereen was hier met de intentie er samen vier mooie dagen van te maken!
Wij weten inmiddels dat dat zeker gelukt is!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *