Dorpsraad neemt afscheid van 3 leden

Donderdag 15 maart hebben tijdens de openbare vergadering van de dorpsraad drie leden afscheid genomen. Vele jaren en vele mooie gerealiseerde projecten later is het tijd om plaats te maken voor een aantal nieuwe leden. Maar laat het vinden van nieuwe dorpsraadleden die zich in willen zetten voor ons dorp nou een groot probleem zijn.

Afscheid
Drie dames namen deze avond afscheid als lid van de Dorpsraad. José de Groot was sinds 2011 actief binnen de Dorpsraad en heeft daar al die jaren met veel resultaten het domein ‘Zorg’ voor haar rekening genomen.
Anne Willems, lid van de Dorpsraad vanaf 2013 heeft de portefeuille ‘Jeugd en Jongeren’ vervuld.
O.a. het behoud van het consultatiebureau voor Udenhout en het IKC zijn twee van de vele belangrijke zaken die ze vanuit de Dorpsraad voor Udenhout behartigd hebben met het gewenste resultaat.
Elly van Esch was de derde dame die deze avond afscheid nam van de dorpsraad. Elly heeft de afdeling ‘bedrijven’ voor haar rekening genomen vanaf 2009 en daarnaast is ze ook nog een tijdje vice voorzitter geweest toen de situatie binnen de dorpsraad daar om vroeg.
Er is deze avond dus afscheid genomen van drie dames die zich jaren lang hebben ingezet voor ons dorp. Hiervoor zijn wij ze uiteraard erg dankbaar.

Nieuwe leden
Slechts voor één van de vrijgekomen plaatsen is inmiddels een vervangster gevonden. Op het domein ‘Jeugd’ is Gaby Dekkers bereid gevonden om de komende jaren de taken die bij deze functie horen in te gaan vullen. Anne Willems heeft aangegeven dat ze Gaby mee in zal werken. Deze portefeuille is daarmee naar wens ingevuld. Laten we hopen dat de komende weken ook nog de juiste kandidaten gevonden worden voor de domeinen ‘Bedrijven’ en ‘Zorg’. De dorpsraad kan dan in ieder geval weer een paar jaar vooruit.

Denkt u de juiste kandidaat te zijn om de lege plaatsen op te vullen, dan kunt u via de website www.dorpsraadudenhout.nl contact opnemen met de dorpsraad.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *