Groenwerkzaamheden Tongerloplein en omgeving

Start werkzaamheden donderdag 22 maart 2018
De gemeente start donderdag 22 maart met groenwerkzaamheden op het Tongerloplein en omgeving. De gemeente gaat 28 bomen vervangen (zie afbeelding). De grond in de vakken waar de bomen staan worden verbeterd en de vakken worden vernieuwd, zodat de nieuwe bomen beter kunnen groeien. Op donderdag 22 en vrijdag 23 maart worden de bomen gekapt. In totaal duren de werkzaamheden ongeveer drie weken. De omgevingsvergunning voor het kappen van de bomen is inmiddels verleend. 
Met het uitvoeren van deze werkzaamheden is de nieuwe inrichting van het Tongerloplein afgerond.

Nieuwe bomen
De bomen op het Tongerloplein zijn vooraf onderzocht en blijken van slechte kwaliteit te zijn. Daarom gaat de gemeente de bomen vervangen.

Mogelijke overlast
De aannemer probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar u kunt hinder ondervinden van het werkverkeer of geluidsoverlast hebben van de werkzaamheden. Tijdens het kappen zijn er tijdelijke enkele parkeervakken niet te gebruiken op het Tongerloplein niet te gebruiken voor de bibliotheek en ontmoetingscentrum ’t Plein. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Marc Vernooij van de
gemeente. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer en 013 542 8673 en per e-mail marc.vernooij@tilburg.nl.
Tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Niels Raaijmakers van de gemeente.
Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 542 8695 en per e-mail niels.raaijmakers@tilburg.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *