Pasen aan de Schoorstraat

1e paasdag, 1 April 2018….u wordt wakker en kijkt naar buiten. Het zonnetje schijnt. Er hangen nog een paar wolken maar er is geen regen voorspeld. De kinderen komen binnen om te laten zien hoeveel eieren zij gevonden hebben. De eieren die u gisteren zo goed verstopt heeft. Ze worden elk jaar sneller.

“Gaan we nog iets leuks doen vandaag, pap en mam?”

U denkt na… U had immers dit berichtje gelezen, weleens maar half maar u wist,

1e paasdag wordt er iets bijzonders georganiseerd in Udenhout.

Pasen aan de Schoorstraat, Schoorstraat 16a te Udenhout (tegenover
brasserie De Kat) wordt georganiseerd door het gilde Sint Antonius – Sint Sebastiaan. Dit is een dag voor jong en oud! Op deze dag zijn er diverse schietwedstrijden met het geweer, luchtbuks en handboog. Ook voor de kleine kinderen zijn er activiteiten zoals eieren schilderen en een springkussen. De activiteiten beginnen om 14:00 uur. De inleg voor volwassenen bedraagt 3 euro. Elke deelnemer wint minimaal 10 echte eieren en er is natuurlijk ook een prachtige hoofdprijs! Het wordt een prachtige, sportieve 1e paasdag!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *