Giga opbrengst BIG Benefiets Party Udenhout

Zaterdag 7 april was de BIG Benefiets Party van Team BIG Challenge Coppens Diervoeding. Zaal ’t Plein stroomde vanaf 20.00 uur lekker vol. De bezoekers werden op een ludieke manier hartelijk welkom geheten door Betty, Bea en Anton. Iedereen kwam in de juiste setting om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d’HuZes en KWF Kankerbestrijding.

Na een krachtige introductie van het team door Betty en indrukwekkende woorden van enkele teamleden over hun motivatie om mee te doen aan dit geweldige event kreeg veilingmeester Pietertje (Pieter Michielsen) het woord. In drie rondes kwamen maar liefst 50 kavels langs die allemaal voor mooie bedragen verkocht werden. Tussendoor draaide DJ Sjors muziek. Tot slot was er de BIG Mysteriedienst waarbij het publiek zes optionele diensten noemden die de zes Udenhoutse en Biezenmortelse leden van team Coppens konden uitvoeren. Uiteindelijk werd gekozen voor opruimen na Udenhout Onder Zeil omdat het team daar de mogelijkheid kreeg om een biggenrace te organiseren. De tweede dienst wordt helpen bij Biezenmortel Bruist om naast het publiek van Udenhout ook het publiek van Biezenmortel te bedanken. In totaal is er deze avond ruim € 6.400,- opgehaald.

Karin Hogervorst, weduwe van Udenhouter Herman Houweling, de oprichter van BIG Challenge, trok de winnende loten voor drie prijzen, geschonken door lokale ondernemers. De hoofdprijs, een fiets ter waarde van € 1.599,- geschonken door rijwielspeciaalzaak De Tweewieler uit Udenhout, trekt het team op 7 juni op de Alpe.

We kijken terug op zeer geslaagde avond die zeker niet kon plaatsvinden zonder de steun van de vrijwilligers. We bedanken ook de sponsoren, dienstenaanbieders, veilingmeester Pieter, DJ Sjors, stagiaire Annelore Maas en natuurlijk het publiek dat gul de portemonnee trok om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Donderdag 29 maart organiseerde het BIG Challenge-team van Coppens Diervoeding een spinningactie op basisschool De Wichelroede. Vol enthousiame trapten de kinderen vanaf groep 4 de pedalen van hun spinningfietsjes rond. En met resultaat, want aan het eind van de dag bleken hun inspannigen ruim 360 euro voor Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding te hebben opgebracht. Een geweldige prestatie van al die kleine fietsers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *