Ook voor de jeugd komt er een DorpsQuiz

Vol trots werd afgelopen week bekend gemaakt dat er, naast de inmiddels bekende DorpsQuiz in Udenhout, een tweede DorpsQuiz gehouden zal gaan worden in oktober. De organisatie van de DorpsQuiz heeft namelijk een groep bij elkaar weten te zoeken met zeer enthousiaste personen die heel erg graag aan de slag wilde gaan met de Junior DorpsQuiz Udenhout.

De JuniorQuiz zal in dezelfde periode als de ‘grote’ quiz gehouden gaan worden. Zondagmiddag 7 oktober is de dag die uw kinderen vrij moeten gaan houden. Kinderen in de leeftijd van groep 6, 7 en 8 van de basisschool (schooljaar 2018/2019) kunnen aan de Quiz deelnemen. Het is niet van belang op welke school je zit en je hoeft niet eens in Udenhout op school te zitten. Vinden jouw neefjes en nichtjes in dezelfde leeftijdscategorie uit een ander dorp het ook leuk om mee te doen, dan, dan is dat geen enkel probleem.
Een team mag bestaan uit 8 tot 12 personen. Je kan dus al een compleet team opgeven, maar ook als je geen compleet team bij elkaar kunt krijgen is het mogelijk om op te geven. De organisatie zal dan proberen teams samen te stellen en er voor gaan zorgen dat jullie elkaar niet op de dag van de Quiz pas voor het eerst zien!
Net als bij de grote Quiz zal op zaterdag 13 oktober de finale plaats vinden. Hoe die er uit gaat zien en waar die gehouden gaat worden is nog niet bekend.

Ouders kunnen uiteraard via email (junior@dorpsquizudenhout.nl) meer informatie krijgen. Op de website www.dorpsquizudenhout.nl/junior is ook de nodige informatie te vinden.
Voor de DorpsQuiz voor volwassenen zal zeer binnenkort ook de nodige informatie bekend gemaakt worden.

DorpsQuiz (volwassenen)
Quiz: vrijdagavond 5 oktober 2018
Finale: Zaterdag 13 oktober 2018
Junior DorpsQuiz
Quiz: Zondagmiddag 7 oktober 2018
Finale: Zaterdagmiddag 13 oktober 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *