Maar VCB heeft Teun Verlouw

De streekderby’s bij uitstek voor Udenhout en Biezenmortel zijn ieder jaar toch wel de wedstrijden tussen SvSSS en VCB. Zowel in Udenhout als in Biezenmortel. Voor de echte blauw-witte supporter, maar zeker ook voor de oranje-zwarte is het winnen van deze wedstrijden bijna nog belangrijker dan alle andere wedstrijden in de competitie en de plaats waar je aan het einde van de competitie terecht bent gekomen.

Ook de editie van afgelopen zondag was voor vele weer de gelegenheid bij uitstek om alle oranje, blauwe, witte en zwarte rookbommen thuis onder het bed uit te halen en bij het opkomen van de spelers aan te steken.
Nu hoef je geen schilder te zijn om te weten dat wanneer al deze kleuren door elkaar komen, het een kleur gaat worden die ergens ligt tussen 50 tinten grijs. Maar dat maakt niet uit, de bedoelingen zijn duidelijk. Het gaat weer een potje worden om bij te watertanden.
Als de rook is opgetrokken is goed te zien dat het weer goed volgelopen is langs de lijn en het voorjaarszonnetje doet ook goed zijn best.
De wedstrijd begint en al snel komen er aan weerszijde de eerste kleine kansjes. Echt groots wordt het vanmiddag niet op een paar geniale acties van Teun Verlouw na. Met drie doelpunten zet hij de wedstrijd volledig naar zijn hand. SvSSS doet na de 1-0 nog even iets terug, maar op de 2-1 en zelfs de 3-1 heeft SvSSS geen antwoord meer.
Meer dan terecht gaan de felicitaties naar VCB. Of de spelers van SvSSS echter lang wakker zullen liggen van dit verlies is maar de vraag.
Bij het vieren van het enige doelpunt van de blauwhemden, werd heel duidelijk dat zelfs het spelen van een zwaar beladen derby ook maar bijzaak is. Dan kunnen alle door SvSSS behaalde punten ze gestolen worden denk ik, dan mogen alle blauwe en witte rookbommen samengaan tot een grijs, misschien wel zwart rookgordijn. Dan is er nog maar één ding belangrijk en dat speelt zich op dat moment niet binnen de lijnen af!…..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *