Internationaal bezoek aan de Schoorstraat

Elke vrijdagavond (in de zomermaanden, als het weer het toelaat) wordt er bij het Sint Antonius Sint Sebastiaan gilde aan de Schoorstraat te Udenhout een clubavond georganiseerd.  Op deze avond wordt geoefend met geweer-/ handboog-/ kruisboogschieten. De clubavond is niet alleen toegankelijk voor leden maar iedereen die interesse heeft kan op deze avonden een kijkje komen nemen en onder begeleiding een schot lossen. 

Afgelopen weken hebben wij diverse mensen mogen ontvangen waaronder twee meiden uit China die op vakantie waren in Eindhoven en twee Belgische stellen die in de omgeving kampeerden. Hoewel dit internationale gezelschap voor een leuke interactie zorgden, misten we toch wel de mensen uit onze eigen omgeving. 

We willen u dus bij deze uitnodigen om op een vrijdagavond eens bij ons langs te komen. De eerst volgende clubavond is vrijdag 24 augustus, vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. 

Houd onze Facebook pagina (Gilde St Antonius St Sebastiaan, Udenhout) in de gaten voor meer informatie. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *