Kermis op het Tongerloplein

Van zaterdag 25 tot en met dinsdag 28 augustus wordt het Tongerloplein in Udenhout weer omgetoverd tot kermisterrein. Dit jaar wordt ook het aangrenzende theaterplaats als kermis terrein ingenomen. De attracties zijn iedere dag van 13 tot 24 uur open. Donderdag 23 augustus start de opbouw van de kermis. Het Tongerloplein, de theaterplaats (inclusief het daaraan grenzende weggedeelte Van Heeswijkstraat) zijn hierdoor afgesloten.

Verblijf exploitanten

Vanaf donderdag 23 augustus wordt het parkeerterrein aan de Wilgenlaan gebruikt voor de woonwagens van de kermisexploitanten. Op dit terrein mag echter geen zwaar vrachtverkeer geplaatst worden. Als dit terrein vol staat bestaat de mogelijkheid dat er op het parkeerterrein aan de Roomley ook woonwagens geplaatst worden. De gemeente zorgt dan ervoor dat hier tijdelijk water en stroom beschikbaar is voor de exploitanten.

Koekloterij

Stichting Udenhouts Belang verloot tijdens de Udenhoutse Kermis peperkoeken op de zaterdagavond vanaf 18.30 uur, zondagmiddag vanaf 13.30 uur en op de dinsdagavond vanaf 18.30 uur. Met de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor de Udenhoutse bewoners.

Meer informatie

Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met het kermisteam van de gemeente Tilburg. Het kermisteam is bereikbaar via telefoonnummer 06-51574175 of per e-mail jet.van.baast@tilburg.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *