Laat u inspireren, bezoek een duurzaam huis

De Duurzame Huizen Route is op zaterdag 3 en 10 november
Dit jaar wordt op zaterdag 3 en 10 november voor alweer de zesde keer de landelijke Duurzame Huizen Route gehouden. Ook in Tilburg delen huiseigenaren hun duurzame verhaal met anderen. Iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen kan een bezoek brengen aan één van de opengestelde woningen. In uw wijk is er ook een woningeigenaar van een duurzaam huis! U kunt dit huis bezoeken door u in te schrijven voor deze woning op www.duurzamehuizenroute.nl/tilburg Een vergelijkbare woning geeft namelijk een goed beeld van de duurzame maatregelen die mogelijk zijn voor uw eigen huis .

Meer antwoorden dan vragen
Bezoekers gaan vaak op pad met een bepaalde vraag zoals: ‘Hoeveel geluid maakt een warmtepomp eigenlijk? Eerst u dak of toch eerst uw vloer isoleren?’ Door de Duurzame Huizen Route krijgen bezoekers op een objectieve manier eerlijke informatie. Tijdens een bezoek ontstaan er interessante gesprekken, niet alleen met de huiseigenaar maar ook met de andere bezoekers.

Meer informatie
Als u na een bezoek geïnspireerd bent, wilt investeren in de comfort van uw woning maar toch nog meer informatie wenst dan is het mogelijk een energieadviesgesprek aan te vragen. Binnen de gemeente Tilburg werken zes onafhankelijke energieadviseurs. Zij zijn betrokken bij verschillende energiecoöperaties in Tilburg en komen bij u thuis langs voor een advies op maat. U kunt een gesprek aanvragen via de website www.aandeslagmetjehuis.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *