Vogeltentoonstelling De Kampioen van Midden-Brabant

Op 1 en 2 december a.s organiseert de Udenhoutse Vogelvereniging “De

Goudvink” weer haar jaarlijks tentoonstelling. Dit jaar vieren we als vereniging ons 50-jarig jubileum en zullen we extra uitpakken met een kleurwedstrijd voor de jeugd (kleurplaat is geplaatst in De Schakel en Wegwijzer) en een fotowedstrijd.  Onze Tentoonstelling: De Kampioen van Midden-Brabant waarbij maar liefst 654 vogels worden tentoongesteld. Dit jaar wordt de tentoonstelling weer gehouden in Cafe ’t Raadhuis te Berkel-Enschot. Steeds weer opnieuw een hoogtepunt voor de club en de leden .Een sportieve wedstrijd met een gezellig karakter waaraan door veel liefhebbers uit de omtrek van Udenhout wordt deelgenomen. Velen van hen mogen wij tot onze vaste inzenders rekenen. Met als aanhef “Adel verplicht” geven wij U de garantie dat de vogels, op een geweldige manier tentoongesteld zullen worden. We hebben immers al meer dan 15 jaar ervaring. Te bewonderen zijn tal van kanaries in allerlei kleuren, soorten en maten, tropische vogels zoals Japanse nachtegaal, diamantvinken en zebravinkjes, wildzangvogels zoals vink en groenling, grote en kleine parkieten en verschillende soorten duifjes.

Een groot aantal medewerkers die met elkaar bereid zijn om elk jaar weer er alles aan te doen de show zo goed mogelijk voor te bereiden en te presenteren hebben er alles aan gedaan om de ons toevertrouwde vogels in een sfeervol decor te plaatsen. Te midden van bloemen en planten is de kleurenpracht een lust voor het oog. Deelnemers en bezoekers zullen ervaren dat niets aan het toeval is overgelaten en zullen ongetwijfeld kunnen genieten van topkwaliteit op het gebied van de vogelsport.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken op:

Zaterdag 1 december:    van 10.00 – 20.00 uur
Zondag 2 december :      van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Cafe ‘t Raadhuis, Raadhuisstraat 54 te Berkel-Enschot.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *