Corry Pijnenburg 50 jarig lid van de EHBO vereniging

Als jonge vrouw van 20 ging Corry samen met haar moeder in november 1968 een EHBO cursus volgen, in het voorjaar van 1969 haalde ze haar EHBO diploma en sindsdien is Corry een trouw lid van de EHBO vereniging Udenhout.

Tijdens de algemene leden vergadering op wordt aandacht besteed aan de jubilarissen en de nieuw geslaagden. Corry wist zelf wel dat ze al 50 jaar bij de EHBO was, maar toen haar man en kinderen ineens bij de EHBO binnenkwamen was ze toch aangenaam verrast.
Namens de Nationale Bond voor EHBO werd er een gouden eremedaille uitgereikt en natuurlijk mocht daar een mooi boeket bloemen niet bij ontbreken.

Velen van u zullen Corry ongetwijfeld kennen van het posten tijdens een van de vele evenementen waar de EHBO Udenhout actief is.
Denk aan Udenhout onder Zeil, DOS Dag, Pony en paarden concoursen, koningsspelen, carnaval, Winterparadijs, enz enz. Nog steeds doet Corry dat met veel plezier en we hopen natuurlijk dat ze dit nog lang met veel plezier in goede gezondheid mag blijven doen.

Na het officiële gedeelte was er pauze en tijd voor felicitaties, want 50 jaar actief lid dat is toch een heel bijzondere prestatie!
De EHBO vereniging is erg actief met posten tijdens evenementen, maar verzorgt ook diverse cursussen voor zowel particulieren als bedrijven.  Denk aan een BHV cursus op maat of een verkorte cursus kinderletsels (met name aan jonge ouders en grootouders, maar ook mensen uit de kinderopvang en het onderwijs) En natuurlijk de volledige cursus EHBO.

Iedereen EHBO?
Dat zou fantastisch zijn! Voor informatie kunt u terecht op onze vernieuwde website www.ehboudenhout.nl of via mail:
secretariaat.ehbo.udenhout@gmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *