Drie lintjes met een volledig Udenhoutse tint of een klein tintje

JOOST VAN DONGEN (71)
Lid in de Orde van Oranje-Nassau Joost van Dongen is al sinds 1996 actief als vrijwilliger. Zo was hij 18 jaar lid en 16 jaar voorzitter van het Gemengd Koor Udenhout. Een koor dat momenteel bestaat uit 58 leden. Sinds 1998 vervult hij hier de voorzittersrol. Hij heeft gezorgd voor bestuurlijke vernieuwing. Daarnaast is hij tot 2016 13 jaar lang bestuurslid geweest van de Stichting De Peppel in Udenhout. Deze stichting beheert een aantal gebouwen in Udenhout met een sociaal culturele functie. Sinds 1997 is hij bestuurslid bij ’t Schoor, Heemcentrum voor Udenhout en Biezenmortel. Daarnaast verricht hij vrijwilligersactiviteiten voor de Vincentiusvereniging Udenhout
en Biezenmortel. Een stichting die zich inzet voor de medemens die het financieel zwaar heeft.

MANFRED VAN ZEELAND (48)
Lid in de Orde van Oranje-Nassau Manfred van Zeeland is ook woonachtig in Udenhout, maar het grootste deel van zijn activiteiten waaraan hij deze onderscheiding heeft te danken spelen zich af in Berkel-Enschot.
Sinds 1991 actief in het bestuur van de stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot – Heukelom. De laatste 10 jaar is hij voorzitter. Manfred heeft gezorgd voor vernieuwing en verjonging van het openbaar Carnaval en hij heeft veel nieuwe initiatieven ontplooid. Zo is er onder zijn voorzitterschap een jeugdraad van 11 geïnstalleerd. Manfred is het hele jaar bezig met voorbereidingen voor Carnaval. Naast zijn vrijwillige inzet voor het openbaar carnaval is hij sinds 2009 jeugdleider bij voetbalvereniging SVSSS. Buiten het begeleiden van zijn team zorgt hij ook voor materialen en organiseert hij het vervoer naar wedstrijden.

MARTIJN BAARENDSE (32)
Lid in de Orde van Oranje-Nassau Wat voor Manfred geldt, is ook op Martijn Baarendse van toepassing. Martijn woont in Berkel-
Enschot, waar het grootste gedeelte van zijn vrijwilligerswerkzaamheden ook plaatsvonden en nog vinden.
Van 2001 tot 2011 verrichtte hij wekelijks vrijwilligerswerk voor de Stichting Jeugdbelangen in Berkel-Enschot, waar hij na verloop van tijd coördinator werd. Ook bij de Kindervakantiewerk en de jaarlijks intocht van Sinterklaas, beide in Berkel-Enschot, was hij betrokken. Sinds 2006 is hij bovendien actief in de Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot/Heukelom. Sinds 2008 is hij bovendien voorzitter en trainer bij Volleybal Club  Udenhout (VCU).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *