Geef aan de collectant

Collecte KWF Udenhout en Biezenmortel 1  tm 7 september 2019
De collecteweek van KWF Kankerbestrijding start op zondag 1 september. In deze week gaan ruim 80.000 collectanten de straat op om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Elke euro die onze collectanten ophalen, draagt bij aan onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Samen komen we steeds dichterbij
Samen met miljoenen mensen dromen wij van een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. Zo snel als wij hen in staat stellen. Help daarom mee en geef tijdens de collecteweek. De collectant van KWF komt in de week van zondag 1 tm  zaterdag 7 september bij u langs.

Ook collectant worden ?????? Graag, we kunnen (ook dit  jaar nog) collectanten gebruiken!! 
Collecte info: ruud.oerlemans@home.nl

Groeten en erg hartelijk dank voor uw gift, dit jaar hebben alle bussen een QR-scan code!!
Ruud en Carla Oerlemans
Lieneke van den Oetelaar

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *