’t Atelier 10 jaar in Udenhout

Het is al weer (ruim) 10 jaar geleden dat het atelier van Latenzo werd overgenomen door Anja en Geert-Jan Reukers. Het atelier, dat vanaf dat moment de naam ’t Atelier kreeg was op dat moment gevestigd aan de Kreitenmolenstraat 55a. De werkzaamheden bestonden in eerste twee jaar vooral uit het vermaken en repareren van kleding voor winkels.
In 2010 was ’t Atelier inmiddels qua werkzaamheden zo gegroeid dat er uitgeweken moest worden naar een groter pand.
Op het industrieterrein werd een pand betrokken waarmee dus niet alleen het aantal personeelsleden (van 4 naar 10), maar ook de werkruimte enorm werd vergroot.
Toen in 2011 Musicfashion (productie van gilde en koorkleding) werd overgenomen en in 2012 werd gestart met de verkoop van bedrijfskleding die vervolgens ook konden worden voorzien van een bedrukking of borduursel, was ’t Atelier ook al weer bijna uit dit pand gegroeid.
Het huidige pand aan de Kreitenmolenstraat 134 bood in september 2015 de oplossing. Ook nu was het personeelsaantal inmiddels weer gegroeid tot 15 en konden ook weer nieuwe werkzaamheden aan het toch al brede scala aan mogelijkheden worden toegevoegd. Een stomerij en strijkservice maakt het pakket waarmee ’t Atelier voor haar klanten klaar staat helemaal compleet. Want door de jaren heen zijn het niet alleen de kledingwinkels, maar ook bedrijven, particulieren, gilde’s, en koren die de weg naar ’t Atelier gevonden hebben.

Op de toekomst voorbereid
In het pand waar ’t Atelier nu gehuisvest zit, kunnen ze de komende jaren vooruit. En wanneer je tegenwoordig vooruit kijkt, dan komt daar automatisch ook een milieuaspect bij kijken. En laat nou precies dat ook hetgeen zijn waar ’t Atelier (zeker binnen Udenhout) mee voorop loopt. Het gehele pand is namelijk helemaal ‘energieneutraal’. In die zin hoeft er in de toekomst ook op dát gebied geen plooi glad gestreken te worden!

Midden in het dorp
’t Atelier draagt al een paar jaar een steentje bij aan de Udenhoutse DorpsQuiz. Ook dit jaar hebben ze voor deze Quiz iets leuks bedacht! Neem jij namelijk met jouw team deel aan de
DorpsQuiz en willen jullie tijdens deze twee avonden goed voor de dag komen, dan kun je bij ’t Atelier voor € 10,- p.st. een met teamnaam bedrukt shirt/polo bestellen. Als er dat niet heel feestelijk en kleurrijk uit gaat zien, dan wet ik het niet meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *