Huiskamer “De Mantelzorger”

Al geruime tijd is er in de bibliotheek van Udenhout gelegenheid voor Mantelzorgers om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor Mantelzorgers die te maken hebben met partners, familieleden of vrienden die een vorm van dementie hebben. Omdat de bibliotheek een openbare gelegenheid is, was dit geen ideale plaats voor deze bijeenkomsten. Daarom is er gekozen voor een andere locatie. De Huiskamer van Theeschenkerij het Rectoraat, gelegen aan de Schoorstraat. Dit wordt de nieuwe locatie, onder de naam: Huiskamer De Mantelzorger. Elke eerste woensdag van de maand tussen 10.00 uur en 12.00 uur zijn de Mantelzorgers van harte welkom. Omdat dit juist een moment zou moeten zijn voor de Mantelzorgers om even op adem te komen, is het niet de bedoeling dat hun partner met dementie mee komt. Marianne de Jong, Ineke Bouman en Cor Verhulst zullen u graag verwelkomen op een kopje koffie of thee en bieden graag een luisterend oor. Elke woensdag wordt er een spreker uitgenodigd die u iets komt vertellen, waar u mee verder kunt. Op woensdag 2 oktober komt om 10.30 uur Gerrie Martens van Zorgboerderij Hemelrijksche Hoeve een half uurtje praten over de zorgboerderij.
Deelname is gratis een kleine bijdrage voor de koffie/thee is welkom.
Langs deze weg wordt Bibliotheek Udenhout hartelijk bedankt voor de keren dat zij belangeloos de ruimte openstelde voor de Mantelzorgers.
Huiskamer De Mantelzorger is een initiatief van Dementievriendelijk Udenhout.

Huiskamer De Mantelzorger
Wat: Activiteit voor Mantelzorgers die de zorg hebben voor mensen met dementie.
Waar: In de Huiskamer van Theeschenkerij ’t Rectoraat, Schoorstraat 2 Udenhout
Wanneer: 1e woensdag van de maand tussen 10.00-12.00 uur.
Informatie: Cor Verhulst 0617509537 of Ineke Bouman 0646088940

Gratis toegang

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *