Kom jij ons helpen?

Met een klein groepje vrijwilligers zijn we in het voorjaar gestart met tuinonderhoud. Bedoeld voor ouderen in Udenhout die dit zelf niet meer kunnen en geen netwerk hebben dat ze daarvoor in kunnen schakelen. Het is meestal eens in de paar weken dat we bij iemand langs gaan om het gras te maaien en de bloemperkjes onkruidvrij te zetten. Wij doen geen groot onderhoud zoals tuinen omspitten en heggen snoeien. Je gebruikt gereedschap van degene waar je werkt. Je maakt mensen er erg blij mee en het is heel leuk om te doen. Met een paar uurtjes per keer is het goed te behappen. We hebben een aantal vaste adressen en er komen ook regelmatig nieuwe aanmeldingen bij. Het tuingroepje bestaat nu slechts uit 2 vrouwen en 2 mannen. Dus is het puzzelen om overal langs te  kunnen gaan. Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om te tuinieren en hier een paar uurtjes per week (of per 2 weken) aan kunnen besteden. Je gaat met iemand samen aan de slag. Wij zouden heel blij zijn als jij bij onze tuingroep komt!

Je kunt je aanmelden via Contour de Twern bij: josevanderheijden@contourdetwern.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *