Bibliotheek start met nieuwe cursussen

Bibliotheek Midden-Brabant biedt verschillende cursussen aan voor jong en oud. Zo is met de start van het nieuwe cursusseizoen het aanbod uitgebreid voor mensen die graag willen leren hoe ze dingen op de computer kunnen doen. En wie graag een nieuwe taal leert, kan kiezen uit meer dan dertien cursussen. Ook voor het opdoen van nieuwe kennis op het gebied van cultuur, lifestyle en creatieve ontwikkeling kan iedereen bij de bibliotheek terecht. Zo is de bibliotheek de plek waar mensen hun leven lang kunnen blijven leren.

In februari start bijvoorbeeld de nieuwe cursus ‘Loop door de tijd: geschiedenis voor iedereen’. Deelnemers krijgen een overzicht van de belangrijkste veranderingen van 1900 tot aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. De cursus ‘Video’s maken en vloggen voor beginners’ start al eind januari. Speciaal voor ouderen start in maart een cursus die helpt om langer zelfredzaam te kunnen blijven. En in maart start ook de cursus Communiceren met Kinderen. 

Het totale aanbod cursussen is te vinden op www.bibliotheekmb.nl/leren

Voor leden van Bibliotheek Midden-Brabant geldt een korting van 5% op de cursussen op het gebied van taal en digitaal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *