Cafetaria Den Berk overgenomen door nieuwe enthousiaste ondernemers in Udenhout!

Alleen Chinezen runnen nog snackbars? Zeker niet in Udenhout, waar Niek en Lisa de Weijer er een overnemen. ,,Een droom.”

Je hebt een HBO-diploma op zak, en wat doe je dan? Broer en zus Niek en Lisa de Weijer nemen de friettent van Wil van den Berk in Udenhout over. En daarmee gaat voor hen een droom in vervulling. Cafetaria Den Berk overgenomen door nieuwe enthousiaste ondernemers in Udenhout!

De 1e week hebben ze achter de rug. Ze hebben ontzettend veel leuke en positieve reacties ontvangen van mensen uit heel Nederland. Marlies van Iersel heeft namens het Brabants Dagblad en Algemeen Dagblad een artikel geschreven over de overname. Dit artikel is gedeeld op Geenstijl, LinkedIn, Drimble, BNdestem en nog andere online kanalen. Hartstikke leuk deze publiciteit aldus Niek en Lisa de Weijer.

De overname is gevierd met een openingsfeest op 4 januari met ondernemers, familie en vrienden.
Broer en zus De Weijer gaan, nog even geholpen door Van den Berk, op de oude voet verder. Plannen hebben ze genoeg: een broodjesservice, vegetarische snacks, een website waarop je kunt bestellen en open met carnaval.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *