Het zit er weer op… Winterparadijs Udenhout 2019–2020

Alweer voor het derde jaar hebben we kunnen genieten van de sfeervolle overdekte ijsbaan en Stube in de WPU-hal in Udenhout!
Vele jonge schaatsertjes konden dit jaar hun eerste slagen op het ijs zetten en sommigen zagen er na drie weken uit als volleerde schaatsers. Natuurlijk wisten ook de vaste bezoekers van de ijsbaan de hal weer te vinden. Zij stonden vanaf de eerste dag al te trappelen om tijdens de vaak druilige winterdagen de warmte van Winterparadijs Udenhout op te zoeken. En wat te denken van de diverse activiteiten in de Stube? De ouderenmiddagen waren een groot
succes en ook de vele feestavonden, de kinderknutselmiddag, de zondagmiddagen met live muziek en vermaak voor de hele familie en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Na iedere editie zijn natuurlijk altijd wel wat verbeterpunten te noemen. Wij hopen dat de inhoud van de ideeënbus in de WPU-hal en de suggesties die we tijdens het evenement hebben ontvangen, ons kunnen helpen om Winterparadijs Udenhout een volgende keer nog mooier te maken. Bestuur en commissies gaan afgelopen editie snel evalueren om de planning voor het komende jaar concreter te kunnen maken.

Namens het bestuur willen wij alle sponsoren nogmaals heel hartelijk bedanken: zonder jullie geen Winterparadijs Udenhout!

Voor onze vele vrijwilligers: dankzij jullie is Winterparadijs Udenhout letterlijk een evenement VOOR EN DOOR UDENHOUT. Heb je dit jaar niet kunnen helpen? Dan heb je volgend jaar weer genoeg kansen!

Tijdens de laatste avond op zondag 5 januari hebben we alle vrijwilligers met een hapje en een drankje bedankt voor hun hulp dit jaar. We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om iedereen op de foto te zetten. Maar er is nog genoeg ruimte voor meer vrijwilligers! Bezoekers aan de ijsbaan en de Stube: bedankt voor je bezoek! Graag tot de volgende keer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *