Eerste Jumbo-discotheek opent haar deuren!

Met het thema ‘Stilletjes Winkelen’ toveren de jongens van ‘Dorpsgek’ de eerste Jumbo supermarkt in Nederland om tot ware discotheek! Op 31 januari 2020 tussen 16:30u en 21:00u kan het winkelend publiek uit Udenhout en omstreken losgaan op heerlijke hitjes van toen en nu.

De organisatie achter ‘Stilletjes Winkelen’ introduceert op 1 februari dit jaar een nieuw evenement genaamd D’n Stille Danstent. De naam is afgeleid van het concept Silent disco, waarbij het feestende publiek met elk een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meedoen met een DJ of live band. Om dit evenement een promotie boost te geven besloten zij begin dit jaar de plaatselijke supermarkt te benaderen voor een unieke samenwerking. Daar kwam uiteindelijk het idee uit om een supermarkt om te toveren tot discotheek!

De Jumbo aan de Kreitenmolenstraat zal op 31 januari tussen 16:30u en 21:00u toegankelijk blijven voor al het winkelend publiek. Met drie verschillende muziekkanalen proberen we voor iedereen iets passends aan te bieden. Jong of oud, iedereen is dus welkom om boodschappen te doen en een dansje te wagen aldus de organisatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *