Warme zorg in het Bijna Thuis Huis

Aan de Schoorstraat in Udenhout, richting de Drunense Duinen, tref je tegenover het kasteel het “Bijna Thuis Huis”. In dit huis bieden we zorg aan mensen die ernstig ziek zijn en een beperkte levensverwachting hebben.

Op 1 december jl. openden wij onze deuren in het bijzijn van wethouder Dols. Aansluitend volgde een drukbezochte open dag waarbij velen hun bewondering uitspraken over ons kleinschalige initiatief.

Op 6 januari ontvingen wij onze eerste gasten. We zijn dankbaar dat gasten en hun familie ons het vertrouwen geven en we er voor hen mogen zijn.

Het “Bijna Thuis Huis” heeft twee kamers met individuele badkamer en biedt dus ruimte aan maximaal twee gasten. In de gezamenlijke huiskamer zijn meestal twee vrijwilligers aanwezig om onze gasten te helpen. De thuiszorg biedt de medische zorg en in de nacht is er een verpleegkundige aanwezig. Met deze zorg en nabijheid willen we rust brengen zodat onze gasten en hun familie tijd en ruimte hebben voor elkaar. Warme zorg in het Bijna Thuis Huis De sfeer in ons Bijna Thuis Huis is moeilijk te omschrijven en kun je enkel zelf ervaren. Dus wil jij vrijwilliger worden of informatie over verblijf in ons huis? Neem dan gewoon contact met ons op via telefoonnummer 013-2073993 dan maken we een afspraak om eens een kijkje te nemen. Meer info en foto’s vind je ook op www.bth-udenhout.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *