Carnaval 2020: We pakke wir uît in Kleuvendûrp!

Volgende week is het zo ver: Carnaval 2020 staat voor de deur. Ook dit jaar ‘pakke we wir uît’ in Biezenmortel! Natuurlijk organiseren de Kleuven wederom de Zaterdagoptocht én de Lichtjestocht.

Zaterdagoptocht
Op zaterdag 22 februari vertrekt de optocht om 13.11 uur vanaf de Capucijnenstraat (aan de kant van de spoorwegovergang). Via De Reijt en de Vosselaerstraat eindigt de optocht bij de rotonde met de Biezenmortelsestraat. Hou er rekening mee dat de gehele bebouwde kom van Biezenmortel tussen 12.00 uur en 14.30 uur niet toegankelijk is voor gemotoriseerd verkeer. De prijsuitreiking voor de kinderen vindt omstreeks 17 uur plaats in De Vorselaer, de prijzen voor de volwassenen worden na het Lallebal omstreeks 21.30 uur uitgereikt, eveneens in De Vorselaer.

Lichtjestocht
Op dinsdagavond 25 februari vindt ook dit jaar de Lichtjestocht plaats. Om 19.30 uur zullen de deelnemers vertrekken vanaf de Capucijnenstraat (aan de kant van de spoorwegovergang) en dezelfde route volgen als bij de zaterdagoptocht. De bebouwde kom van Biezenmortel is volledig afgesloten voor verkeer tussen 18.00 uur en 21.30 uur.

In verband met het hoge aantal bezoekers, adviseren wij u dringend om, indien mogelijk, per fiets naar de Lichtjestocht te komen. Parkeergelegenheid voor auto’s is in beperkte mate mogelijk op het terrein van Prisma of op aanwijzing van de aanwezige verkeersbegeleiders. Voorafgaand aan de Lichtjestocht heeft u de mogelijkheid om voor €2,- lichtgadgets te kopen. Hiermee steunt u de organisatie van carnaval in Biezenmortel uiteraard. Omstreeks 22u worden de prijzen uitgereikt in gemeenschapshuis De Vorselaer.

En verder…
Tijdens carnaval wordt er nog véél meer georganiseerd in Kleuvendûrp! Denk aan het Lallebal op Zaterdag, het Koffieblaozen bij ’t Gommelen op Zondag en Heel Biezenmortel Host en de Kinderactiviteiten in Gemeenschapshuis De Vorselaer. Op onze website vindt u het volledige carnavalsprogramma voor dit jaar. Eén ding is zeker: we pakke wir uît in Kleuvendûrp!!

Kijk voor meer informatie op www.dekleuven.nl

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *