Bibliotheek Udenhout biedt hulp bij belastingaangifte

Belastingaangifte doen kan vanaf 1 maart. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Maak dan een afspraak bij het belastingspreekuur op 11 maart in de Bibliotheek Udenhout. Samen met Marietrees Broeren biedt de Bibliotheek dit gratis belastingspreekuur aan. Deze expert helpt graag met advies en tips bij de digitale, particuliere aangifte voor 2019. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek Midden-Brabant gratis beveiligd computer- en internetgebruik. Hulp bij de aangifte en de computerfaciliteiten zijn gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Belastingspreekuur Bibliotheek Udenhout
Jongeren met een bijbaan. Ouderen die juist niet meer hoeven te werken. Mensen die nog niet zo lang in Nederland wonen. Mensen die digitaal aangifte doen gewoon lastig vinden of simpelweg een vraag hebben kunnen terecht bij het belastingspreekuur in de Bibliotheek. Voor hulp en advies bij de particuliere aangifte kunnen geïnteresseerden op woensdag 11 maart tussen 15.00 en 18.00 uur terecht in de Bibliotheek Udenhout. Om zeker te zijn van hulp door expert Marietrees Broeren tijdens dit spreekuur is het noodzakelijk om een afspraak te maken.

  1. Maak een afspraak bij een medewerker in de Bibliotheek
  2. Stuur een mail aan Tessa Persijn: tessapersijn@bibliotheekmb.nl of
  3. Bel op maandag, woensdag of donderdag: 013 – 464 8577

Samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst
De samenwerking tussen de Belastingdienst en Koninklijke Bibliotheek (KB) bestaat sinds 2016. Bijna alle bibliotheken in Nederland bieden dankzij deze samenwerking gratis computercursussen aan voor mensen die moeite hebben met de digitale overheid. Ook organiseren ze – in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties – hulp bij het invullen van de online belastingaangifte, bijvoorbeeld via belastingspreekuren. De samenwerking is in januari 2019 voor vier jaar verlengd. Dit maakt blijvend hulp bij belastingaangifte in Bibliotheken mogelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *