Informatiebijeenkomst Schoorstraat Udenhout

Inloopavond woensdag 11 maart 2020 tussen 19.30 en 21.00 uur

Het ontwerp voor het herstel van de laanstructuur in de Schoorstraat is klaar. De gemeente wil dit tijdens een inloopavond aan de bewoners presenteren.

Inloopavond
De gemeente nodigt u uit voor een inloopavond op:
woensdag 11 maart 2020
tussen 19.30 en 21.00 uur
Locatie: oude Raadzaal in het Raadhuis
Slimstraat 1, Udenhout

U kunt binnenlopen om de plannen te bekijken op een tijdstip dat het u schikt. Medewerkers van de gemeente het adviesbureau zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Bomenonderzoek
In de afgelopen tijd zijn er onderzoeken gedaan naar de kwaliteit van de bomen in de Schoorstraat. Hieruit is gebleken dat een aantal bomen niet vitaal meer zijn en dat deze bomen vanwege de veiligheid vervangen moeten worden door nieuwe bomen. Zo houdt de gemeente de laanstructuur van de Schoorstraat in stand, voor nu en in de toekomst.

Planning
De verwachting is om najaar 2020 te starten met de werkzaamheden. Zodra de definitieve startdatum bekend is, ontvangt u meer informatie over de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Jet Sizoo van de gemeente. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar via telefoonnummer 013 532 57 04 en per e-mail jet.sizoo@tilburg.nl.
U kunt ook contact opnemen met Helmy van Ingen, Hij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar via telefoonnummer 013 542 90 89 en per e-mail helmy.van.ingen@tilburg.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *