DorpsQuiz Udenhout; ‘De Corona-thuisblijvers-editie’

DorpsQuiz Udenhout heeft samen met de Junior DorpsQuiz een speciale Thuisblijvers-DorpsQuiz gemaakt voor jong en oud.

Deze quiz start 22 maart – 14 dagen 14 vragen (of opdrachten). Dat betekent 2 weken lang, iedere dag één nieuwe vraag met op zaterdag een ‘buitenopdracht’.

Spelregels:
Stel een klein team samen (2 tot 10 personen), het liefst natuurlijk niet met zijn allen op één adres. Wellicht dat een groepsapp uitkomst biedt. Opa’s en oma’s kun je natuurlijk altijd face-timen. Extra contacten willen wij in deze tijd natuurlijk niet promoten. Bedenk zelf wat hierbij de juiste keuzes zijn gezien de situatie.

Zorg dat je vanaf zondag de website van DorpsQuiz Udenhout in de gaten houdt óf volg ons op Facebook en/of Instagram. Iedere dag verschijnt om 19.00 uur een vraag of opdracht en deze dient de volgende dag vóór 19.00 uur beantwoord te zijn. De eerste vraag staat dus op zondag 22 maart online en moet maandag 23 maart beantwoord worden voor 19.00 uur. Dit doe je door het sturen van een mailtje naar ons e-mailadres met jullie antwoord en teamnaam.

De ‘buitenopdracht’ zal op de zaterdagen om 10.00 uur ’s ochtends worden geplaatst op onze site, FB en Instagram. Deze “buitenopdracht” zal maximaal een uur in beslag nemen en mag gedurende de dag worden uitgevoerd in eigen achtertuin of balkon. Deze moet vóór 19.00 uur diezelfde dag worden beantwoord via de mail.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@dorpsquizudenhout.nl met adres, teamnaam en aantal deelnemers. Dit kan tot en met zondag. Ook later instromen mag natuurlijk ook, maar deel je echter niet mee in de prijzen.
Ieder team zal na aanmelding een teamnummer ontvangen. Dit nummer en je teamnaam stuur je ook telkens weer mee met je antwoord.

Succes!
Team DorpsQuiz en Team DorpsQuiz Junior Udenhout

3 antwoorden
 1. Coby ermen zegt:

  Ik vind het moeilijk om de vraag van de dag te vinden (en ik ben niet de enige)
  Ik zoek via de i-pad op safari
  Graag een tip
  Overigens een leuk initiatief
  Coby Ermen
  Rooijakkers-ermen@ home.nl

  Beantwoorden
  • Pieter Michielsen zegt:

   Er was een storing om 19:00 uur waardoor de vraag van vandaag inderdaad niet vindbaar was. Dat probleem is inmiddels opgelost en de vraag is weer duidelijk zichtbaar op de website van de Thuisblijvers DorpsQuiz Udenhout terug te vinden.

   Beantwoorden
 2. Liesbeth Simonse zegt:

  Hallo,
  We zijn aan het nadenken om in onze buurt een buurtquiz te houden. Er zijn veel mensen alleen en eenzaam, dus het zou mooi zijn om op deze manier te verbinden in deze tijd.
  Ik zou heel graag willen zien welke vragen en opdrachten jullie hebben gedaan en hoe jullie het hebben georganiseerd, is dat mogelijk? We zouden het heel erg op prijs stellen en het zal bijdragen voor onze buurt in Apeldoorn. U mag mij ook een mail sturen websimonse@solcon.nl
  Met vriendelijke groet, Liesbeth Simonse

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *