Vier Udenhoutse bakkers werken samen om gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem te kunnen trakteren!

“Wie jarig is trakteert! En…. je moet zelf de slingers ophangen!” Dat heeft de Zonnebloemafdeling Udenhout-Biezenmortel afgelopen vrijdag gedaan i.v.m. hun 25 jarig bestaan. Vier Udenhoutse bakkers maakten eenzelfde” Zonnebloem-schnitt” voor 90 gasten en 30 vrijwilligers. Dit om de gasten in deze tijd wat “zon en gezelligheid” in huis te brengen en ter waardering voor de  vrijwilligers. De afdeling is in 1995 opgericht uit de parochie ziekenwerkgroep. Er zijn zelfs nog vijf dames al vijfentwintig jaar actief als vrijwilligster; complimenten waard! Naast de regelmatige
bezoeken aan zo’n 30 gasten, organiseert de afdeling door het jaar heen allerlei leuke activiteiten voor de gasten, waardoor hun dagelijks bestaan wordt veraangenaamd. Door het coronavirus
kunnen de geplande activiteiten van dit feestjaar helaas niet doorgaan, daarom zijn alle gasten en vrijwilligers getrakteerd op een heerlijk taartje. De afdeling dankt hierbij de vier bakkers voor hun samenwerking en bereidheid om dit alles mee te realiseren. En voor onze gasten: “Wat in het vat zit verzuurt niet! “, het jubileum vieren we gewoon in 2021, want dan bestaan we 25 en 1 jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *