Reserveer nu alvast de nieuwe titel van ’t Schoor heemcentrum voor Udenhout en Biezenmortel

Vanaf zaterdag 12 september 2020 is verkrijgbaar het boek Over Unentse families deel 3 samengesteld met in totaal iets meer dan 340 pagina’s en 750 foto’s. Ongeveer 90 % van de foto’s is direct afkomstig van families en is dus nooit eerder gepubliceerd. Deel 1 en 2 verschenen al in 2015 en met deze uitgave erbij zijn er nu in totaal 55 families uit Udenhout en Biezenmortel uitgebreid beschreven. Van deel 1 zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar. Deel 2 was al heel snel uitverkocht. In deel 3 komen de families Van den Bersselaar, Blankers, Boom, Bouwens, Brekelmans, Haen, Van Iersel, de Jong, Van Kempen, Mathijssen, Swaans, Verhoeven, Vermeer, Verschuuren, de Weijer en de Werdt aan de orde.
De verkoopprijs bedraagt € 20,00 per stuk.
U kunt het boek nu al reserveren bij voorkeur via de mail heemcentrumudenhout@gmail.com of bij de secretaris van ’t Schoor: Lia Clement 013 511 1166.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *