Eindelijk weer feest bewoners Eikelaar met Niels van Kollenburg

Afgelopen week was het eindelijk weer eens feest in de Eikelaar. Sinds de coronacrisis kon er namelijk voor het eerst binnen weer een muzikale activiteit georganiseerd worden.
Om dit moment te vieren hadden zij onze eigen Udenhoutse volkszanger Niels van Kollenburg gevraagd een muzikaal optreden te komen verzorgen. Uiteraard werden hierbij de RIVM richtlijnen nauwlettend in acht genomen.

Op gepaste afstand gaf de feestzanger dan ook een mini-concert in het ruim opgezette Atrium. Daar kon een selecte groep bewoners onder het genot van een hapje en drankje genieten van de vele eigen liedjes en covers die Niels van Kollenburg hen toezong.

‘Dit was het eerste optreden in het Atrium van de Eikelaar, na lange tijd. De bewoners van de zorgkant en kleinschalig wonen genoten enorm van de fijne muziek van Niels van Kollenburg. Van ‘Het Dorp’ en ‘Droomland’ tot aan ‘De Toreador’. Iedereen genoot ervan! Het was weer een feestje! Niels, dank je wel voor deze middag!’ aldus Marleen van Gils – Weijters van zorgcentrum de Eikelaar.

Toen ook voor Niels veel grotere optredens en festivals vanwege de pandemie niet door konden gaan, bleek er een enorme vraag te ontstaan bij veel zorginstellingen waar de zanger zich met liefde voor inzet. Iedereen was het er dan ook unaniem mee eens dat deze geslaagde muziekmiddag zeker voor herhaling vatbaar is.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *