Foto van de maand september 2020 van “Focus op Nederland”

De foto van de maand september is met een meerderheid van stemmen, geworden, “Fabriekshal” van Peter van Kollenburg uit Biezenmortel. We feliciteren Peter met het maken van deze mooie Urbex foto.

Vanwege het Coronavirus is de foto-expositie van oktober 2020 verzet naar 2021. Elke maand word er een foto van de maand gekozen en gepubliceerd. De foto’s worden tentoongesteld op de foto-expositie van Focus op Nederland in oktober 2021, voor meer informatie kunt u kijken op onze site www.fotoclubfocus.nl.
Voor de bewoners van woon-zorgcentrum de Eikelaar te Udenhout gaat Fotoclub Focus Udenhout wel een kleinere foto-expositie houden. Deze expositie wordt gehouden van oktober tot en met december 2020, zodat er voor de bewoners in deze toch al moeilijke tijd toch nog iets te beleven valt in deze toch al zo moeilijke tijd.

Namens Fotoclub Focus Udenhout,
Peter van Kollenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *