Udenhout, dorp vol cultuur

Ook na de coronatijd draait de wereld door. Ook Udenhout moet dan weer het dorp vol activiteit worden, het dorp dat leeft en de inwoners verbindt.

En dus hebben we jou nodig om samen te brainstormen over het opzetten van culturele activiteiten, niet éénmalig, maar ook voor de langere termijn. Het mag een groeiproces zijn, maar wat we doen moet kwaliteit hebben. We denken bijvoorbeeld aan theater, aan cabaret, dans, film, exposities van schilderkunst of fotografie en activiteiten voor kinderen, aan muziek in al zijn variaties, van hedendaags tot klassiek. En dat alles niet op één dag, maar verspreid over het jaar en kleinschalig om te beginnen. We hopen zo een heel brede doelgroep te bereiken, van jong tot oud en met zeer uiteenlopende belangstelling. Het zou mooi zijn als we daar in 2022 al een deel van kunnen realiseren. Je kunt ideeën putten uit het verleden, maar je mag natuurlijk ook nieuwe
initiatieven bedenken.

Je ziet het: vage contouren zijn geduid, maar het meeste moet nog worden ingevuld. Het gaat dan om programmering, financiën, communicatie, faciliteiten, locaties etc. Het zou heel mooi zijn als je vanuit jouw kennis of belangstelling met ons wilt meedenken over hoe, wanneer en waar precies deze ideeën werkelijkheid worden.

Mail één van ons voor eind april als je mee wilt werken of stel ons de vragen die in je opkomen als je nog twijfelt. “Wij” zijn:
Theo Hoppenbrouwers t.hoppenbrouwers@home.nl
Pieter Michielsen info@udenhout-centraal.nl
Marcel Degen marceldegen@live.nl.
Denk mee en geef Udenhout nog meer kleur!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *