Koningsspelen 2021

Vorig jaar werd nog aan de Koningsspelen deelgenomen vanachter de televisie thuis. De scholen waren toen dicht vanwege de eerste coronagolf. We zijn nu een jaar verder en nog steeds is het corona dat haar stempel drukt op alle dagelijkse bezigheden. En dat geldt ook voor de Koningsspelen van dit jaar. Weliswaar niet vanachter de televisie thuis, maar toch wel even heel anders dan de Koningsspelen zoals we die gewend waren van de eerste zes edities.

Er waren dit jaar een paar groepen van De Wichelroede neergestreken op sportpark Zeshoeven. Om alles zo ‘corona-proof’ te houden waren de leerlingen van De Mortel dit jaar niet te vinden op het sportpark, maar waren ze in de sporthal en op de speelplaatsen aan de voor- en achterkant van de school met de Koningsspelen bezig.

Op gepaste afstand en volgens de avg-regels,  zijn we op verschillende locaties een kijkje en een kiekje gaan nemen. Gelukkig waren alle kinderen bezig met de verschillende spellen. Alleen Lobke moest aan het Kuilveld van een afstandje toekijken. Zij moest namelijk, ondanks zelf negatief getest te zijn, toch in quarantaine en kon dus ook dit jaar niet aan de Koningsspelen deelnemen. Op naar volgend jaar Lobke, dan is het weer als vanouds…… hopen we!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *