Eervol afscheid van Frans Geers

Maandag 17 mei vond het eervol afscheid plaats van Frans Geers die 9 mei op 78-jarige leeftijd overleed. Dit afscheid vond plaats in het mooi verbouwde clubgebouw van VCB. De voetbalclub waar Frans zich tientallen jaren voor heeft ingezet en waar hij mee vergroeid was. VCB was een wezenlijk onderdeel van zijn leven. Hij was er altijd. Hij zorgde dat het terrein en de kleedkamers altijd onberispelijk waren en dat alles in orde was  voor een wedstrijd. Bij trainingen was hij er als eerste om alvast koffie te schenken voor de jongens die zich in de kantine verzamelden.
Met familie, vrienden en vele VCB leden vierde hij zijn 65e en 75e verjaardag groots. Leden van VCB en inwoners van Biezenmortel en Udenhout hebben hem uitgeleide gedaan door een erehaag te vormen op het hoofdveld naar het clubgebouw. Tijdens de afscheidsdienst hebben Martijn van den Brand en Conny Mallens, beide bestuursleden van VCB een toespraak gehouden waarbij zij weergaven wat Frans voor VCB betekende en VCB voor
Frans. Tijdens deze afscheidsdienst werd ook een deel van het clublied voorgelezen waaruit blijkt hoe vergroeid Frans en VCB waren:

Aan de rand van de duinen
Heel dicht bij de Ley
Daar zit een heel mooi clubje
En dat clubje Frans daar hoor jij bij

 

Wilma de Jong, correspondent

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *