26ste editie Survivalrun

Op zaterdag 18 en zondag 19 september vindt voor de 26ste keer Survivalrun Udenhout plaats.  
Op zaterdag worden de korte afstanden gelopen (5 en 7 km) terwijl op zondag de middellange (12 km) en lange afstand (18 km) op het programma staat. De eerste startgroepen zullen vanaf 09.30 uur worden weggeschoten. De aankomsten zijn geschat van 11.30 uur tot 17.30 uur, waar het publiek de sporters kan aanmoedigen op de eindhindernis.

Wilt u de survivalrun eens een keer van écht van dichtbij meemaken? Geef u dan op als vrijwilliger om bijvoorbeeld als jury-lid een post te bemannen bij een hindernis. Of om een logistieke taak te vervullen t.b.v. de organisatie. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via vrijwilligers@survivalrunudenhout, onder vermelding van naam, leeftijd en contactgegevens.
We zien u graag als toeschouwer, deelnemer of vrijwilliger tegemoet tijdens Survivalrun Udenhout! Meer informatie start- en finish locatie, startijden en hindernissen is te vinden op: www.survivalrunudenhout.nl

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *