Zomerlunch

Op donderdag 29 juli en 5 augustus werd door Contour de Twern een zomerlunch georganiseerd in respectievelijk Biezenmortel en Udenhout. De lunch in Biezenmortel viel letterlijk in het (regen)water, maar de lunch in Udenhout (op het speelveld aan de Bereklauw) vond plaats onder een heerlijk zomerzonnetje. Voor de lunch waren alle burgers uitgenodigd als ook deelnemers, vrijwilligers en samenwerkingspartners van Contour de Twern.

Contour de Twern staat bekend als een “sociaal bindmiddel”: een organisatie die met veel medewerkers en nog veel meer vrijwilligers helpt bij het oplossen van kleine en grote vragen in de samenleving. Dit doen ze door middel van Dagbesteding, Maatjesproject, Buurtbemiddeling, Mantelzorgondersteuning, Formulieren- en Financiële hulp, Jongerenwerk, Taallessen, AutoMaat, Wijkcirkels, en vrijwillige Palliatieve en Terminale Zorg.
Onder het genot van door de deelnemers van de Wijkcirkel gemaakte wraps, zelf meegebrachte boterhammetjes en een kopje koffie of thee werd gezellig gebuurt tussen deelnemers, vrijwilligers, medewerkers en vertegenwoordigers van samenwerkingspartner Contact 50 en de Vincentiusvereniging. Het werd een heel genoeglijk samenzijn.

Tekst: Nelleke Sträter, correspondent
Foto’s: Henny Schilders, fotograaf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *