Opening Streekwinkel Ons Erf

Met de feestelijke opening van Streekwinkel Ons Erf van Tim van Gorp en zijn vriendin Emmelie Kuijpers kwam een einde aan een zoektocht van 3 jaar. Tim, trotse varkensboer in hart en nieren, wilde zijn product graag rechtsreeks naar de klant brengen (korte keten). Emmelie wilde graag meer met mensen omgaan. Daarnaast wilden zij graag samen ondernemen en iets doen voor het  dorp. De zoektocht resulteerde in een prachtige, professionele streekwinkel in de, in eigen beheer omgebouwde, kippen-/varkensstal uit 1850 van boerderij Ons Erf (Kuil 31).

De streekwinkel bevat heel veel verse vleesproducten, bereid in de eigen slagerij door een professionele slager en door Tim, die samen met Emmelie stage liep bij slagerij Timmermans in Helvoirt. Maar de winkel heeft ook een groot assorti ment kaas, zuivel, eieren, brood, groente, fruit, zelf gemaakte salades, meel, jam, zoet, ijs, wijn, bier, teveel om op te noemen. Allemaal producten uit de omgeving. Bij de producten is te lezen waar ze vandaan komen. Producenten uit de omgeving profiteren op deze manier mee van de opening van de streekwinkel.

De openingstijden van Streekwinkel Ons Erf zijn:
Woensdag 11.00-18.00
Donderdag en Vrijdag van 9.00-18.00 uur 
Zaterdag van 9.00-15.00 uur.

Bij de winkel is genoeg ruimte om fietsen te stallen en auto’s te parkeren. De Wegwijzer wenst Tim en Emmelie graag heel veel succes en geluk met hun prachtige streekwinkel. Gezien hun enthousiasme en professionaliteit zal dat zeker lukken!

Tekst : Nelleke Sträter, de Wegwijzer
Foto’s: Pieter Michielsen, de Wegwijzer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *