Spandoek voor Zebrapad!

De actiegroep “Udenhout gaat voor O” (verkeersslachtoffers) voert al lang, samen met de Dorpsraad, actie om in de Kreitenmolenstraat ter hoogte van de Koestraat een zebrapad te realiseren. Tot op heden zonder resultaat.
Om dit kracht bij te zetten heeft “Udenhout gaat voor O” afgelopen zaterdag een groot spandoek gehangen om deze vraag (eis) zichtbaarder te maken. Hopelijk gaat dit ertoe leiden dat het zebrapad er komt.

1 antwoord
  1. Corne zegt:

    Bij de laatste maal opknappen van de straat heb ik uitgebreid contact gehad met de gemeente omdat de aanleg toen en nu niet geschikt is voor rollaters etc. Ze stelden toen voor om een bord ter hoogte van het kruidvat te plaatsen want dan kon daar iedereen met een rollator oversteken. Als ze nu geen zebra willen spreken ze zich tegen .

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *