Drie zilveren jubilarissen

Vrijdag 10 juni was het weer eens feest bij Jos van den Bersselaar Constructie BV. Het bedrijf heeft met grote regelmaat lange dienstverbanden te vieren en dat was deze wederom het geval.

Ronn van Slobbe, Ton van Wezel en Eus Elgin waren dit keer de feestelingen die alle drie 25 jaar geleden hun arbeidsovereenkomst tekenden.

Ronn (54) uit Udenhout is constructeur en verantwoordelijk voor alle statische berekeningen die gemaakt moeten worden voor de producten die Van den Bersselaar levert.
Ton (50) uit Kaatsheuvel is Tekla-engineer en hij verzorgt 3D tekenwerk op basis waarvan mensen in de productie hun werk kunnen doen en de klant zijn goedkeuring kan geven over hoe en wat er gemaakt gaat worden.
En tot slot Eus (55) uit Tilburg. Hij is een van de meest ervaren lassers die Van den Bersselaar in dienst heeft en beheerst de fijnste kneepjes van het vak.
De heren werden toegesproken door Tonpraoter Frans Bevers uit Oirschot die als lasser op het podium verscheen, waarna Niels van Kollenburg de microfoon kreeg en de feesttent op stelten zette.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *