Kindervakantieweek Udenhout

Op Camping Pitfield aan het Kuilveld in Udenhout staan deze week een heleboel tenten en tentjes opgesteld. Gasten van de camping zijn de 200 kinderen uit Udenhout, die meedoen aan de Kindervakantieweek. Zij doen samen de meest uiteenlopende (water) spelletjes, houden een vossenjacht, worden mooi geschminkt, zingen en dansen samen en gaan op donderdag met bus of fiets op verrassingstocht. De oudere kinderen mogen op donderdagavond blijven slapen op de camping, als ze dat willen. Dit alles onder leiding van vele vrijwilligers en met hulp van vele sponsoren. Aan de blijde gezichten te zien hebben de kinderen het heel goed naar hun zin! Maar……”er is herrie in de tent”. Er gebeuren gekke dingen op de camping. Er worden  dingen vermist. Zou er een dief op de camping zijn? De campingbaas weet zich geen raad, vraagt hulp aan alle medewerkers en kinderen op de camping. Gelukkig krijgt de dief op het einde van de week zijn verdiende loon.
Eind goed, al goed.

 

Tekst: Nelleke Strater, de Wegwijzer
Foto’s: Simone van de Wiel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *